Zobozdravnik Krško, Ljubljana in Maribor    08:00 - 18:00     tel: 051 870 500

KRŠKO                              LJUBLJANA          MARIBOR            
 Kolodvorska ulica 7a     Ob studencu 9    Mlinska ulica 26
051 870 500                    041 440 550        041 640 400       
ZOBOZDRAVSTVENI CENTER LUX DENTAL

Estetsko zobozdravstvo

Estetsko zobozdravstvo, je neformalna veja zobozdravstva, ki močno sodeluje in dopolnjuje ostale zobozdravstvene veje. Še posebej tesno sodelujemo s protetiko in veje povezujemo v celoto pod tako imenovanim estetskim zobozdravstvom. Naša ordinacija nudi celoten spekter storitev iz sodobne zobozdravstvene estetike. Naša prizadevanja so vedno usmerjenja k ohranjanju že obstoječe zobne strukture. V kolikor pa je karies oziroma poškodba prehuda pa se poslužujemo keramičnih prevlek ali lusk.

 


before
after

Beljenje zob

Barva vaših zob ni prava. Bi bilo potrebno vaše zobe posvetliti ali pa si želite „filmskega“ nasmeha. Mi vam nov nasmeh brez bolečin zagotovimo v samo 45 minutah.

Estetsko zobozdravstvo pokriva vse vidike estetike, med drugim tudi beljenje zob. Sedaj lahko enostavno in hitro pridete do čudovitega belega nasmeha. Belimo tako rumene kot tudi že počrnele zobe.

Pogostokrat pa je s časom beljenje potrebno ponoviti, saj zobje skozi čas zaradi prehranjevanja in morebitnega kajenja spremenijo barvo.

 

before
after
 

 

Lepi zobje za lep nasmeh

Zobje so ena naših najdragocenejših gradnikov. Lepi zobje vsakomur pristojijo in koga ni, ki si jih ne bi želel. A poleg tega, da bistveno prispevajo k lepemu nasmehu odigrajo pomembno vlogo pri govoru in prehranjevanju. V kakšno pomoč so nam zdravi zobje v vsakdanjem življenju se dostikrat ne zavedamo vse dokler nam ne opešajo ali se pojavijo bolečine. Izguba zob pa ne napoveduje samo prehoda na mehkejšo hrano, ampak tudi izgubo samozavesti in osiromašen vsakdanjik. Velikokrat bolezni zobovja spremljajo tudi hude bolečine, ki nas ohromijo in vplivajo na kvaliteto našega življenja. Ponavadi je to tudi čas, ko začnemo resno razmišljati katero zobozdravstvo in zobozdravnik, bi bil najprimernejši za nas.

 

zobozdravstvo

 

Prav zato, ker nam zobje tako veliko pomenijo in ker žal druge priložnosti ne bomo dobili, je vredno premisleka komu bomo zaupali estetske posege in zdravljenje svojih zob. Izbira zobozdravnika pa ni enostavna. Vsakdo si želi izkušenega in natančnega zobozdravnika. Dober zobozdravnik pacientu svetuje in razloži potek zdravljenja. V procesu zdravljenja, ko pacient sedi na stolu, pa se z njim pogovarja in mu razlaga kaj dela ter kaj lahko pričakuje. Kako pa sam proces zdravljenja poteka se dogovorita skupaj s pacientom že pred pričetkom zdravljenja. Takrat je tudi čas, da jasno definirata kakšne so potrebe in želje in kaj lahko pacient pričakuje pred, med in po zdravljenju. Kvalitetno zobozdravstvo skrbi za strokoven kader in da je za njihove paciente kar najbolje poskrbljeno. Prav zato se naši zaposleni redno izobražujejo in izpopolnjujejo svoje znanje ter sposobnosti. Pacientom pa zagotavljamo strokoven in človeški pristop. Ne želimo si le dobrih rezultatov, ves čas strmimo k temu, da se naši pacienti v procesu zdravljenja počutijo kar najbolje ter se k nam radi in brez strahu pred morebitni posegi vračajo. Naše zobozdravstvo ponuja različne storitve od zdravljenja parodontoze, do odstranjevanja modrostnih zob, pohvalimo pa se lahko predvsem z velikim številom uspešno pozdravljenih pacientov. Vsakodnevno vgrajujemo implantate ali tako imenovane zobne vsadke. Z njihovo pomočjo nadomeščamo izgubljene zobe in posameznikom vračamo njihov pristni nasmeh.

 

Vstavljamo tudi zobne aparate s katerimi poskrbimo za pravilno postavitev vaših zob v čeljusti in poskrbimo za pravilen ugriz. S tem pa tudi estetsko dovršen videz in kar najboljšo funkcionalnost. Trajanje zdravljenja je odvisno od stanja vaših zob in od vaše starosti. Mlajši zobje se navadno pozdravijo hitrejše od starejših. Splošna priporočila pacientom svetujejo vsakoletne preventivne preglede, katerih namen je spremljanje razvoja zob in ustne votline, ter preprečevanje nastanka bolezenskih stanj še pred nastankom bolečine. V kolikor pa so se pri vas že pojavili boleči simptomi pa je pomembno, da k zdravljenju pristopite takoj, ko je to mogoče. Prav to pa je ena izmed prednosti pri zasebnem zobozdravstvu, saj so naše čakalne dobe kratke naša odzivnost pa hitra. Tako vas bomo v obravnavo vključili v najkrajšem možnem času. Ob prvem pregledu se bomo z vami pogovorili o vašem stanju in vam svetovali o nadaljnji oziroma takojšni obravnavi. Odlikuje nas oseben pristop, veliko število zadovoljnih pacientov in naš vrhunsko usposobljen ter zanesljiv tim. Zavedamo se, da lahko le dobra komunikacija in pravi odnos pripeljeta do želenih rezultatov in zadovoljstva tako iz vaše kot iz naše strani. Smo zobozdravstvo, ki k težavi pristopimo celostno in s skrbnim delom ter tesnim sodelovanjem s pacientom pripeljemo do želenih rezultatov.

 

 

Brezplačni posvet in
svetovanje


Ali pokličite na telefon

Vedno obstaja rešitev. Obiščite nas in se posvetujte s strokovnjakom.

KONTAKTIRAJTE NAS

Please let us know your name.

Please let us know your email address.

Please write a subject for your message.

Please let us know your message.

KRŠKO

Kolodvorska ulica 7a, 8270 Krško - Aristotel zdravstveni center

 

LJUBLJANA 

Ob studencu 9, 1260 Ljubljana Polje - Zobna hiška

 

MARIBOR 

Mlinska ulica 26, 2000 Maribor 

Zdrav in lep nasmeh pripomore k boljšemu počutju ter vam dvigne samozavest!
Nudimo možnost plačila preko vseh kreditnih kartic, možnost plačila na 24 obrokov preko Diners kartice.
© 2017 LuxDental d.o.o. - Vse pravice pridržane